Celeste canta Antonio Machín a Gironella dins del cicle Culturitza’t

Celeste canta Antonio Machín a Gironella dins del cicle Culturitza’t

És la segona actuació del cicle de concerts i activitats culturals que tenen lloc a l’Església vella de Gironella al llarg d’aquesta tardor

La formació jazzística Celeste, formada per Celeste Alías com a veu i maraques; Santi Careta, guitarra i loops, banjo i mandolina; David Soler, guitarra elèctrica i pedal steel; i Oriol Roca a la bateria, canta Antonio Machín a l’Església vella de Gironella el proper dissabte, 7 de novembre, a les 20:30h.

L’aforament pel concert està limitat a 120 persones i el preu de les entrades, que no són numerades, és de 5 euros i es poden adquirir a l’Ajuntament en horari d’oficina. El mateix dia, l’obertura de portes serà a les 20h.

Enguany s’arriba a la cinquena edició del Culturitza’t, que ofereix cultura a baix preu, segons el regidor de Cultura, Lluís Vall, i que va encetar Manu Guix el passat 10 d’octubre

Tots els assistents a l’acte podran gaudir d’una de les memòries sonores més importants del país, amb cançons i boleros de Machín, a partir del respecte i l’admiració de Celeste cap a l’artista cubà.

La programació del cicle Culturitza’t es completarà el proper divendres 20 de novembre, a les 20:30h, amb el festival de poesia Els nens eufòrics a càrrec del poeta Josep Pedrals i Tomàs Arias; i es clourà el 12 de desembre, a la mateixa hora, amb el concert-teatre-cabaret Delikatessen.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gironella és l’encarregada d’organitzar aquest cicle i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a