Gironella presenta per primera vegada una programació cultural estable anual dins del “Culturitza’t”

Gironella presenta per primera vegada una programació cultural estable anual dins del “Culturitza’t”

Es presenta el primer mig any d’actes del cicle que arriba fins al mes de juny d’enguany

Gironella ja ha començat el nou Culturitza’t, que enguany arriba a la setena edició, amb una programació estable per a tot l’any amb moltes novetats, artistes i disciplines de nivell.

De fet, el Culturitza’t és un cicle cultural de referència al Berguedà, tant per la participació dels gironellencs com pel nombrós gruix de persones de la comarca i rodalies que el gaudeixen. Per aquest motiu, tal i com explica el regidor Lluís Vall, s’aposta de nou per portar a grups de referència del país vist l’èxit de l’anterior edició i complint amb la voluntat de l’equip de govern en campanya electoral d’oferir un cicle estable anual de programació cultural.

El proper diumenge, 28 de febrer, es podrà gaudir d’en Peyu, l’humorista del programa de TV3, APM, que presenta l’espectacle I-Neptú al Local del Blat a les 19h

La programació seguirà el 3 d’abril a les 20:30h amb David Carabén, cantant de Mishima, en un concert acústic a l’Església Vella; l’1 de maig, a les 19h, arriba el teatre mòbil familiar de Jordi Vilà Zapata amb Tot plegat; el 22 de maig, Quart Primera oferirà un concert acústic a l’Església Vella a les 19h; el 19 de juny i dins del Bdegust, arribarà Wom Trio a la Font del Balç en un acte gratuït programat a les 11:30h del migdia i el 26 de juny, a les 22h, s’oferirà cinema a la fresca a les roques del Pont Vell.

Les entrades per aquest cicle, del que podeu veure’n l’informació completa aquí, es poden adquirir i reservar a l’Ajuntament de Gironella, al 93 825 00 33, i també es podran recollir i comprar el mateix dia al recinte una hora abans de l’espectacle.

Per a més informació podeu entrar al bloc del Culturiza’t en aquest enllaç

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a