El concurs de Garrofes de Gironella, Memorial Maria Domènech, arriba a la 27a edició

20160530 ascensor

Hi ha en joc més de 500 euros en premis per gastar en establiments del poble

S’acosta la Fira de la Puríssima i amb això, el concurs de garrofes que ja arriba a la seva 27a edició. Un certamen que està obert a totes les edats i que es divideix en tres categories: La categoria A fins a 12 anys, la categoria B de 13 a 17 anys i la C, a partir de 18 anys.

Tothom qui ho vulgui podrà presentar les garrofes, seguint les bases que podeu consultar aquí, fins el proper divendres, 24 de novembre, a les 14:15 h a l’Ajuntament de Gironella.

Els guanyadors del concurs de garrofes es donaran a conèixer el 8 de desembre de 2016, a les 18:30h, a l’Església Vella, i hauran de pujar a llegir les seves obres.

El contingut de les diferents composicions ha de contenir, majoritàriament, esdeveniments ocorreguts a Gironella, però també se’n poden tractar d’altres que es consideri oportuns.

La millor garrofa presentada serà guardonada amb el Premi extraordinari “Maria Domènech” dotat amb 150 euros; els tres primers de la categoria A rebran un lot de llibres i un trofeu; la categoria B rebran 60, 45 i 30 euros, respectivament de primera a tercera posició; i la categoria C, 100, 75 i 50 euros, seguint un ordre de classificació descendent.

Enguany, a diferència de l’edició anterior, els més de 500 euros que es repartiran  en vals de compra per gastar als comerços del municipi es podran gastar amb un límit de 20 euros per establiment. La idea és incentivar el comerç de proximitat i que els diners es gastin en diferents comerços.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a