La Biblioteca de Gironella premia la lectura i l'ús del servei de préstec a l'estiu

20170628 biblioteca

La Bibliopiscina, el Passaport de Lectura, el Va de jeroglífics i l'Enjoy Books, principals apostes per a aquest estiu

La Biblioteca de Gironella organitza, un any més, un programa específic d'activitats per dinamitzar la lectura i el servei de préstec durant els mesos d'estiu, en què l'activitat baixa i cal fer un esforç per mantenir l'interès per a aquest servei.

Les apostes van des del públic infantil fins a l'adult, amb la voluntat que tothom trobi un al·licient per seguir utilitzant la biblioteca durant aquests mesos. Enguany, les propostes són aquestes:

Passaport de lectura: per a nens i nenes de 7 a 12 anys. Tria un llibre i comença el viatge: quan el tornis, rebràs una etiqueta adhesiva dels personatges de Gènius que hauràs d’enganxar al teu passaport. Amb 6 lectures obtindràs 6 adhesius i podràs omplir el passaport per participar en el sorteig de premis sorpresa.

Va de jeroglífics! Entre el 3 de juliol i el 4 de setembre, cada setmana es plantejarà un enigma per resoldre en forma de jeroglífic. Hi poden participar persones de totes les edats tant des de la Biblioteca com des de la Bibliopiscina. Cada dilluns a les 17.00 h es publicarà la resposta correcta i el nom del guanyador de la setmana que rebrà com obsequi de la Biblioteca, i les butlletes recollides tot l’estiu amb les respostes correctes participaran en el sorteig d’un joc de taula per gentilesa de la llibreria Guinó.

Bibliopiscina: Un any més, la piscina municipal de Gironella compta amb un servei de préstec de llibres i revistes de la Biblioteca dins el recinte. El servei estarà en funcionament fins el 3 de setembre cada dia d’11 h a 18.30 h.

Enjoy books: activitat conjunta de les biblioteques del Berguedà per promoure i premiar el servei de préstec i promocionar els recursos turístics de la comarca a través del sorteig d’una "panera turística-cultural" que conté: activitats de lleure, entrades a museus, packs gastronòmics, i més. Els premis són gentilesa de diversos establiments del gremi d'Hoteleria i Turisme del Berguedà.

A banda, aquest dijous Bernat Ribas tancarà el cicle “T’explico un viatge” amb el seus viatges i estades a Sud-Amèrica, entre tribus indígenes i gent de diverses cultures.

 

.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a