Viladomiu Nou acull “Vermusic & Market”, una fira de música, artesania, moda i food trucks

cromo torredelamo

La mostra ajuntarà els ingredients de ‘Cal Metre reviu!’ i ‘la Fireta’ als jardins de la Torre de l’Amo

La Torre de l’Amo de Viladomiu Nou serà l’escenari, aquest cap de setmana, de la primera edició del Vermusic & Market, una fira de música en directe, artesania, moda i food trucks. La cita començarà dissabte a les 11 del matí fins a les 12 del vespre, i s’allargarà fins diumenge d’11 del matí a 10 del vespre. En total, 12 expositors hi aportaran el toc de moda i gastronomia, mentre que s’hi podran veure fins a cinc concerts, tallers familiars i una selecció de cinc food trucks: Food & Roll, Edward & Rose, la Vermuteria, Crepe Diem i Sherbet. Pel que fa a la música, s’han programat els següents concerts:

Dissabte

12.30 h: Marc River 

20.00 h: Daniel Cerdà 

23.00 h: Dani Galiot

Diumenge

12.30 h: Format 3 

20.00 h: Smooth Trio

El format dona continuïtat a Cal Metre reviu!, que va ser un èxit fa tot just poques setmanes al remodelat passeig de Cal Metre de Gironella. A més, també recull l’estil de la Fireta, que el desembre passat es va celebrar als jardins de la Torre de l’Amo. La idea de Vermusic i l’Ajuntament de Gironella és recuperar tots aquests ingredients i portar-los de nou als jardins, aprofitant el bon temps i les possibilitats de l’espai.

Durant la presentació del nou esdeveniment, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gironella, Lluís Vall, ha explicat que l’Ajuntament té la idea d’anar portant fires d’aquest estil a les colònies industrials de la vila. A la roda de premsa també hi van assistir Xavi Tristany i Emma Costa de Vermusic, i Esther Barniol, coordinadora de la Fireta i encarregada, en aquesta ocasió, de coordinar les mostres de moda i artesania.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a