La biblioteca de Gironella comença la nova temporada amb una àmplia programació d’activitats

 biblioteca gironella

La Biblioteca estrena el curs amb un programa que consolida l’oferta d’activitats i presenta novetats.

La Biblioteca de Gironella reprèn les activitats amb l’objectiu de promoure la lectura, però també amb la intenció de convidar i fidelitzar nous perfils d’usuaris. Per això, enguany es manté l’oferta d’activitats i se n’ofereixen de noves.

ACTIVITATS

Com a novetat de la temporada, la Biblioteca oferirà tallers dins el programa BIBIOLAB (Biblio laboratoris), una aposta pionera de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Aquest tallers utilitzen metodologies innovadores i creatives per a generar coneixement de manera experimental. A Gironella s’oferiran activitats d’àmbit artístic, concretament del món de la fotografia, enfocades a diferents públics. Per al públic adult s’oferirà un taller de FOTOPOEMES (2 sessions), pel públic juvenil un taller de Pinhole, i per al infantil un taller de creació d’un foto-llibre.

A més, aquest curs tornen els 4 clubs de lectura, el club de lectura de novel·la, el club de lectura de poesia “VadeVers”, el club de lectura de teatre “Llegir el teatre”, i el club de lectura de filosofia”. També es continua amb el club de música on es comenten diversos estils i obres musicals de tots els temps. Una altre activitat que repeteix és el grup de lectura en veu alta, on es treballa la projecció de la veu, dicció, o la interpretació de textos, entre altres. També es reprenen els grups de conversa en anglès, dividits en 2 grups segons el nivell, i els tallers de TiC (Tecnologies de la informació i la comunicació). Per als més petits tornen l’hora del conte i els tallers de plàstica i jocs.

D’altre banda la Biblioteca també col·labora amb altres activitats de la vila, com el festival de poesia “Vila de Gironella”, dins el qual es faran dos recitals, una sessió infantil, i un taller de foto-poemes. A més, participa al programa de sensibilització sobre les malalties de salut mental, amb una sessió de contes, un club de lectura i l’exposició de parelles artístiques.

EXPOSICIONS

Des del passat mes d’abril la Biblioteca compta amb l’ESPAI D’ART, una zona dedicada a exposar petites joies del món artístic de l’entorn. Aquesta tardor s’exposa l’obra pictòrica d’Elena Boix, artista olotina resident a Gironella.

Les activitats comencen aquest mes de setembre i es pot consultar l’oferta d’aquest mes aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a