La música traspassa fronteres a Gironella

1104 concert musica gironella

L’Església Vella s’omple amb el concert “La Música ens Abraça”

El passat dissabte 7 d’abril la música va envair l’Església Vella de Gironella, plena de gom a gom,  en un concert màgic on literatura i música es van unir en un sol esdeveniment intergeneracional gràcies a la participació de diverses corals.

Una narració feta per Xavier Mas sobre la importancia de la música per a una nena refugiada combinada amb les actuacions de la Coral Infantil i Juvenil les Veus de Gironella, la Coral Infantil les Escodines de Manresa, la Coral Universitària UManresa-FUB i el duet juvenil format per l’Àuria Iglesias i el Ricard Cots van aconseguir traspasar fronteres deixant de banda les diferències d’edat, ètnies i ideologies.  

Al concert hi van asistir més d’un centenar de persones, que van poder gaudir d’una tarda de música d’estils variats, on la cohesió social va ser l’eix principal i es va mostrar que la música mou fronteres i és una eina de transformació social. 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a