Gironella reactiva la programació cultural

 

Les entrades es poden adquirir a l’APP de Gironella i a entradium.com

L’entrada al tram 1 de l’obertura progressiva d’activitats permet l’obertura de teatres amb un 50% de l’aforament i aquest cap de setmana Gironella recupera la programació cultural amb el concert de Roger Mas, dins el VI Festival de Poesia Vila de Gironella, i el Festival TEST, de microteatre.

El Local del Blat serà el primer equipament en tornar a obrir les seves portes divendres 27 per acollir el concert de Roger Mas a les 8 del vespre. L’acte és el plat fort de la programació d’aquesta edició del festival, que s’ha vist afectada amb les mesures adoptades pel Govern de la Generalitat per frenar la segona onada de la Covid-19. Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir aquí.

Dissabte el microteatre ocuparà carrers i places amb el Festival TEST, de la Xarxa Testimoni Escènic. Els espectadors podran gaudir de 5 obres de microteatre de tots els estils amb una durada d’entre 14 i 20 minuts cada una. El punt de trobada serà a les 17.30h al Local del Blat, i les entrades es poden comprar en aquest enllaç.

La programació d’actes culturals, però, no s’acaba aquí. El proper dilluns 7 de desembre el consistori ha reprogramat el passi de l’obra de teatre “El silenci dels telers” que s’havia d’estrenar el passat mes de març. L’obra, de la qual l’ajuntament ha actuat com a mecenes, és una producció de la gironellenca Maria Casellas, inspirada en el llibre homònim d’Assumpta Montellà, que explica la vida a les colònies a través de la veu de les dones. Es faran dues sessions, a les 17.30h i a les 20.00h, i les entrades ja estan a la venda.

Lluís Vall, regidor de cultura afegeix que s'ha demostrat que el sector cultural és segur i que l'oferta cultural no pot parar, per això animo a que tothom vingui a gaudir dels espectacles i més tenint en compte que els caps de setmana no ens podem moure del municpi.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a