La campanya “Gironella la teva botiga” finalitza amb més de 87.760€ d’impacte sobre el comerç local

 0317 campanya comerç

Part dels recursos sobrants es destinaran a la campanya de comerç local d’aquest diumenge

La campanya de promoció del comerç local “Gironella, la teva botiga” ha finalitzat amb el 86,66% dels vals entregats gastats, el que representa un total de 18.215€ en compres assumits per l’Ajuntament de Gironella. En total es van entregat 1.051 talonaris amb 4 cupons de 5 euros de descompte a famílies del municipi i a través dels sorteigs realitzats a les xarxes socials del consistori.

Santi Felius, regidor de Promoció econòmica, explica que la campanya ha tingut un impacte mínim aproximat de 87.760€ tenint en compte la compra mínima exigida tant per aconseguir el talonari com per bescanviar els cupons. Felius afegeix que han participat un total de 57 establiments dels 125 que complien els requisits.

La campanya comptava amb un pressupost de 43.000€, que no s’ha exhaurit. Els diners restants, però, “s’invertiran en accions similars per impulsar el comerç de proximitat”, comenta el regidor. La primera serà aquest cap de setmana, en marc de la Fira del Motor. L’Ajuntament ha repartit 400 vals de 5€ de descompte als comerços, bars i restaurants que aquest diumenge obriran les seves portes perquè els puguin entregar als clients. Els establiments repartiran els vals per les compres realitzades de dijous a dissabte (fins esgotar existències), i es podran bescanviar el diumenge 21 als comerços que estiguin oberts.

 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a