L’encesa de les llums de Nadal donarà el tret de sortida a la programació de Gironella Vila de Nadal

1128 activitats market gironella vila nadal

El Market Gironella Vila de Nadal obrirà les portes diumenges 2 de desembre

L’Ajuntament de Gironella ha presentat la programació d’activitats nadalenques vinculades al Market Gironella Vila de Nadal, que començaran aquest dissabte, 2 de desembre, amb l’encesa de les llums de Nadal, i s’allargaran fins el 31 de desembre, el mateix calendari que el mercat nadalenc.

Una de les principals novetats és el canvi d’ubicació de l’encesa, que començarà a l’antiga caserna, al trencant de l’avinguda Catalunya amb la carretera de Casserres, on s’ubicarà la “fàbrica de joguines” del municipi. En aquest punt, cada divendres i dissabte del mes de desembre, a les 18.00h i a les 19.00h s’hi projectarà un espectacle lumínic. L’avinguda, i els comerços del municipi, també es vestiran de gal·la, amb una decoració nadalenca conjunta que transformarà el municipi en una vila de Nadal.

Pel que fa a les activitats del Market Jordi Macià, regidor de Promoció econòmica, ha destacat el concert d’Ambauka, el 9 de desembre a l'Espai el Blat, la Macro Cantada de Nadales amb el Sec, diumenge 3 de desembre, i els concerts de Salva Racero i Anaïs Vila, els dies 16 i 23 de desembre respectivament.

El regidor també ha presentat els actes de la Fira de la Puríssima, que tindrà lloc el 8 de desembre al nucli històric. El principal canvi d’enguany és l’esmorzar, que es trasllada a la plaça de l’església per convertir-se en un esmorzar popular amb botifarra, mongetes, pa, allioli i vi. A la mateixa plaça també hi haurà la plantada de gegants i serà l’inici de la cercavila de la 35ena trobada de Gegants. “A la plaça de la Vila s’hi ubicaran les parades dels productors i elaboradors de proximitat, i el tast del blat de moro es manté a la placeta del blat de moro” ha explicat Macià. Enguany, el tast comptarà amb la presencia de l’Antonio Rosiñol, de Cal Rafilat, la Maria Costa, de l’Escairador, i el berguedà Miquel Márquez, qui va recuperar l’escudella de blat de moro escairat.

agenda post def2

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a