Comença el curs d’hostaleria per a persones en situació d’atur

La formació és gratuïta i hi participen 20 persones

Aquest mes ha començat la formació en l’àmbit de l’hostaleria per a persones en situació d’atur empadronades a Gironella. El programa està dividit en 4 mòduls, un inicial sobre manipulació d’aliments, un de neteja i manteniment de les instal·lacions i espais de treball, un de presentació i preparació de begudes i un d’atenció al client.

En finalitzar el curs l’alumnat tindrà els coneixements bàsics en higiene i seguretat alimentària que els permetrà treballar en el sector de la restauració, respectant la normativa vigent, realitzar les tasques de neteja i manteniment en establiments de restauració seleccionant les tècniques, estris i productes per garantir la higienització, conservació i manteniment de les instal·lacions, preparar i presentar begudes en el servei de bar i desenvolupar les activitats de servei i atenció al client, aplicant les normes bàsiques de comunicació i protocol.

Jordi Macià, regidor de Promoció Econòmica, explica que hi ha una gran demanda de professionals en aquest sector tant al municipi com a la comarca, i   tot i que siguin cursos de poca durada, permeten dotar als i les participants de les competències generals per exercir al sector. El regidor també agraeix la col·laboració dels establiments del municipi que han cedit el local en horaris de tancament per a poder desenvolupar la part pràctica del curs.

El curs té una durada de 64 hores, amb 4 hores diàries de formació de dilluns a divendres.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a