Gironella presenta una nova edició de la Fira del Motor

0319 presentaciofira

Diumenge 24 de març Gironella es convertirà en l’epicentre del motor

Gironella es prepara per celebrar una nova edició de la Fira del Motor el proper diumenge 24 de març. M. Àngels Sallés, regidora de Promoció Econòmica, ha presentat avui les activitats que ompliran els carrers del municipi de cotxes, entitats i comerç.

Com a principal novetat aquest any la fira concentra tota l’activitat el diumenge 24. El tret d’inici el donarà la 11a Trobada de Cotxes Clàssics, que un any més omplirà la Pl. Pi i Margall, mentre que l’Avinguda Catalunya es convertirà en un gran aparador comercial amb la presència de 10 concessionaris, atraccions i l’actuació dels Castellers de Berga i els Castellers de Santpedor. El Carrer Balmes tornarà a acollir l’espai d’entitats, on diverses entitats del municipi mostraran la feina que realitzen durant l’any, i el Carrer Farguell i la Plaça Doctor Armengou acolliran les paradetes.

Per segon any consecutiu l’ajuntament, amb la col·laboració dels comerços de Gironella, organitza la campanya #Gironella és comerç per promocionar el comerç sostenible i de proximitat. La campanya, que va començar el 18 de març, s’acabarà diumenge 24 amb un sorteig de 25 kits de compra sostenible, i un detall per a tots els participants.

Una de les novetats d’enguany és la col·laboració amb l’àrea de turisme i el grup de teatre local “La Paparra”, que oferirà dues rutes teatralitzades per descobrir la Gironella del segle XVII. La primera sessió serà el dissabte 23 de març a les 19.30, i la segona, el diumenge a les 12.00h. L’inici de la ruta és al Pont Vell, i funcionarà amb taquilla inversa. Tots els beneficis aniran destinats a la investigació de cardiopaties congènites a l’Hospital Sant Joan de Déu.

3a setmana del comerç

En marc de la tercera setmana del comerç de Catalunya, i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants, dilluns 25 començarà una nova campanya per dinamitzar el comerç, i conscienciar sobre la importància del reciclatge. Núria Masforroll, presidenta de l’Associació de Comerciants, ha explicat que des de l’associació es repartiran butlletes als comerços del municipi, i per participar a la campanya els usuaris hauran de relacionar diversos residus amb la seva fracció corresponent. Les butlletes, degudament contestades i segellades, es dipositaran a una urna ubicada al centre del municipi, i es sortejarà una estada d’un cap de setmana. Masforroll, també ha explicat que s’obsequiarà a tots els participants.

Consulta el programa de la fira aquí.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a