Gironella rebrà 294.000€ de la Diputació de Barcelona per modernitzar els polígons

0108 poligons

Les millores afecten el polígon de Cal Rafalet, Can Ginyola i Camp dels Pals 

L’Ajuntament de Gironella rebrà una subvenció de 294.171,38€ de la Diputació de Barcelona (DIBA) per modernitzar els polígons municipals de Cal Rafalet, Can Ginyola i Camp dels Pals. Aquesta subvenció forma part del segon paquet d’ajuts del Pla de Modernització de Polígons de la DIBA.

El Pla de Modernització de Polígons té l’objectiu de modernitzar els polígons en matèria d’infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores, i en conseqüència, augmentar la competitivitat de les empreses que s’hi ubiquen, fer-les créixer i crear nous llocs de treball. A Gironella, aquesta subvenció contempla la instal·lació d’enllumenat LED als polígons industrials, que permetrà reduir l’impacte mediambiental i renovar així totes les lluminàries del municipi, i realitzar tres estacions de bombeig d’aigües residuals i la connexió amb la xarxa de sanejament.

Aquestes actuacions de millora, juntament amb la modificació de les normes urbanístiques de les condicions d’ús de les zones industrials del municipi, aprovada per ple el mes de gener, permetran que els polígons industrials de Gironella s’adaptin a les necessitats actuals, i formen part del Pla de Dinamització de Polígons del Berguedà, impulsat l’any 2014 per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà

La diputació ha atorgat en total 15 milions d’euros a 27 municipis, i Gironella ha estat l’únic municipi seleccionat de la comarca en aquesta convocatòria.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a