La preinscripció a les llars d’infants municipals començarà el 3 de maig

 preinscripcio llar infants

Les places disponibles seran 38

Gironella disposa de 66 entre les dues llars d’infants ubicades al municipi, la Llar d’Infants Estel Gironella, i l’Estel Bassacs. D’aquestes 28 estan ocupades per a infants que ja eren als centres, i s’oferiran 8 places de lactants i 30 entre P1 i P2.

Ambdós centre es basen en una metodologia experimental i vivencial, en la que l’infant és el protagonista del seu propi aprenentatge. Els infants poden explorar, observar, manipular, crear i experimentar amb materials naturals. Els centres organitzen espais i materials per a mantenir viu l’interès i la curiositat dels infants, i es treballa en contacte amb la natura, oferint materials naturals, reciclats i reals. Lurdes Roset, regidora d’Educació, explica que aquest diumenge es fa una jornada de portes obertes amb cita prèvia que es pot sol·licitar trucant al 938228282, enviant un Whatsapp al 645659677 o per missatge directe a Instagram @llardinfantsgironella.

El període de preinscripció començarà dilluns 3 de maig, i es podran presentar les sol·licituds fins el dijous 6 de maig. Degut a la situació excepcional que estem vivint, la preinscripció serà online, a través d’instància disponible a la web www.gironella.cat, però s’oferirà la possibilitat de fer-la presencial mitjançant cita prèvia si és necessari trucant al 938250033. Els interessats a obtenir una plaça hauran de presentar el llibre de família, el DNI de la persona sol·licitant, ja sigui pare, mare o tutor legal i la targeta sanitària del menor. Només es pot fer una única inscripció o sol·licitud, posant els centres d’ensenyament per ordre de preferència.

Per presentar la sol·licitud online s’haurà de complimentar el formulari disponible en aquest enllaç, i presentar una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament de Gironella, conjuntament amb tota la informació obligatòria abans esmentada.

Consultar l'oferta de places.

Calendari preinscripció llars d'infants municipals (provisional)

  • Oferta de places escolars: entre el 6 i 8 d'abril
  • Presentació de sol·licituds: del 3 al 14 de maig de 2021, ambdós inclosos
  • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 17 de maig de 2021
  • Presentació de reclamacions: del 24 al 27 de maig de 2021
  • Sorteig del número de desempat: entre l'1 i el 3 de juny de 2021
  • Llista ordenada definitiva: 4 de juny de 2021

Matrícula

  • Alumnes preinscrits amb plaça assignada: del 7 al 17 de juny de 2021.
  • Descarregar el full de matrícula. 
  • Presentar instància genèrica.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a