L’Ajuntament de Gironella destina 10.000€ en ajuts per a materials i llibres pel curs escolar 2021/2022

0609 ajuts llibres 

Les sol·licituds es poden presentar del 14 de juny al 2 de juliol


L’Ajuntament de Gironella ha aprovat la convocatòria d’ajuts de material i llibres pel curs escolar 2021/2022 per a infants i adolescents empadronats a Gironella, matriculats en centres públics o concertats d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, de famílies en situacions de necessitats socials o econòmiques.

Lurdes Roset, regidora d’Ensenyament, explica que enguany s’ha mantingut el mateix pressupost que l’any anterior, ja augmentat l’any passat per les situacions de més necessitat derivades de la Covid-19, per poder fer front a totes les sol·licituds. Els ajuts estan coordinats amb l’educadora social i les direccions del centres educatius, i es basen en barems diferents als dels protocols d’ajudes de caràcter social, ampliant així el nombre de famílies que hi tenen accés.

Les sol·licituds es podran presentar del 14 de juny al 2 de juliol a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, amb cita prèvia, i a través de la seu electrònica enviant una instància genèrica amb el formulari de sol·licitud i tota la documentació necessària.

DOCUMENTACIÓ

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a