Gironella presenta el projecte Health-G!

 0930 HEALTHG

Health G! és un projecte de salut i alimentació impulsat conjuntament amb els centres educatius i el CAP del municipi

L’Ajuntament de Gironella ha presentat aquesta tarda el projecte Health-G!, un projecte transversal que tracta temes d’alimentació i salut, impulsat conjuntament amb les Associacions de Famílies d’Alumnes dels centres d’educació del municipi i el Centre d’Atenció Primària. 

Lurdes Roset, regidora d’Ensenyament, explica que el projecte va néixer durant el curs passat amb la intenció de fomentar l’alimentació saludable en infants i adolescents. Després de mesos de treball el projecte ha anat evolucionant convertint-se en un projecte transversal obert a tota la població en general. Per fer-lo possible, també s’hi impliquen comerços d’alimentació del municipi i explotacions agrícola-ramaderes del municipi i voltants. 

El projecte preten abordar activitats que generin conscienciació per assolir hàbits alimentaris i de salut física més saludables, evitant sedentarismes i també alimentacions amb presència excessiva de greixos saturats o sucres.

El tret de sortida es donarà el proper dijous 7 d’octubre, amb la xerrada inaugural “Alimentació saludable per a xics i grans”, i fins al mes de juny s’organitzaran diversos tallers pràctics, exposicions, caminades, concursos i visites a productors locals per donar a conèixer els productes de proximitat. 

Roset ha explicat que per incentivar la participació s’han repartit passaports als alumnes dels centres d’educació primària del municipi. “Cada cop que algun infant o familiar assisteixi a alguna de les activitats se’ls segellarà el passaport, i a la que n’obtinguin 3, se’ls entregarà un petit obsequi per fomentar el consum responsable i sostenible.  

A la presentació hi ha participat també l’alcalde del municipi, la regidora de Salut i la responsable del CAP de Gironella.

 fulleto dors a5

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a