Gironella constitueix el Consell d’Infants pel curs 2021-2022

 1008 consell infants gironella

Els consellers van prendre possessió del càrrec en un acte híbrid a la sala de plens

Per cinquè curs consecutiu 12  alumnes de 5è i 6è dels centres educatius d’educació primària del municipi han estat elegits pels seus companys i companyes per formar part del Consell d’Infants del municipi, l’òrgan encarregat d’escollir un projecte pel municipi adreçat a infants de 0 a 12 i portar-lo a terme.

La sessió es va celebrar en format híbrid, en la que els consellers van assistir presencialment a l’acte de presa de possessió del càrrec a la Sala de Plens de l’Ajuntament, i la resta d’alumnes van seguir-ho per videotrucada des dels respectius centres.

Lurdes Roset, regidora d’Educació i presidenta del Consell, explica que l’objectiu del consell és apropar el dia a dia de les institucions als alumnes del municipi, i implicar-los en la presa de decisions sobre el futur del municipi.

Roset recorda que properament s’inauguraran els circuits d’orientació, un d’urbà i un de muntanya, projecte escollit pels consellers i conselleres el curs passat.

 

MEMBRES DEL CONSELL D'INFANTS

Meritxell Boixadera

Guim Ferrer

Marc Torra

Sandra Molina

Alma Marín

Enzo Balmaña

Pere Cardona

Iker Martínez

Judit Montraveta

Francisco Moreno

Carles Corominas

Bruna Font

Sandra Molina

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a