Les llars d’infants municipals de Gironella oferiran un 30% més de places el curs 2022-2023

0502 preinscripcio llar infants

Es busca donar major cobertura a les possibles inscripcions derivades de la gratuïtat de P-2 anunciada pel govern

L’Ajuntament de Gironella ha decidit ampliar fins a 85 les places de les Llars d’Infants Municipals pel curs 2022-2023, per poder donar una major cobertura per a possibles inscripcions derivades de la gratuïtat de P-2 anunciada pel govern. D’aquestes places, 35 estaran ocupades pels infants que ja eren als centres el curs passat i encara no han finalitzat la seva etapa educativa, i 50 estaran disponibles per les noves sol·licituds.  La Llar d’infants Estel Gironella disposarà d’un total de 72 places, de les quals 42 estaran disponibles, i la Llar d’Infants Estel Bassacs en tindrà 8 de les 13 disponibles.

Ambdós centres es basen en una metodologia experimental i vivencial, en la que l’infant és el protagonista del seu propi aprenentatge. Els infants poden explorar, observar, manipular, crear i experimentar amb materials naturals. Els centres organitzen espais i materials per a mantenir viu l’interès i la curiositat dels infants, i es treballa en contacte amb la natura, oferint materials naturals, reciclats i reals. 

El període de preinscripció començarà el proper 9 de maig, i les sol·licituds es podran presentar fins el 31 de maig a través d’una instància genèrica per la seu electrònica o presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (cal cita prèvia). La instància haurà d’anar acompanyada de la sol·licitud de preinscripció, que es pot descarregar en aquest enllaç, una còpia del DNI de la persona que firma la sol·licitud, el llibre de família, la targeta sanitària de l’infant i en cas de ser família nombrosa o monoparental la documentació que ho acredita.

Lurdes Roset, regidora d’Educació, ha explicat que tal i com va establir el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya el curs de P2, per a infants de 2 a 3 anys, l’escolarització (de 9:00 a 17:00h) serà gratuïta. "El 2019 vam tancar un acord i un nou conveni amb el departament d'Educació per ampliar el nombre de places per Gironella, que fins ara no havia estat necessari obrir. Amb aquesta planificació feta, ara podrem donar resposta a les noves realitats i polítiques educatives del futur", ha explicat Roset.

Consultar l'oferta educativa.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a