Gironella constitueix el Consell d’Infants del curs 2023/2024

0506 constitucio consell infants 

L’acte s’ha celebrat a l’Espai Santa Eulàlia

Aquesta tarda l’Espai Santa Eulàlia ha acollit l’acte de constitució del Consell d’Infants del curs 2023/2024, format per alumnat de 5è i 6è de primària de l’Escola de Gironella, l’Escola Sant Marc – Bassacs i FEDAC Gironella.

Aquest òrgan és l’encarregat d’escollir projectes adreçats a infants de 0 a 12 anys i desenvolupar-los perquè es converteixin en una realitat. Lurdes Roset, regidora d’Ensenyament, ha explicat que en els 6 anys de vida del consell han sorgit projectes com l’skate parc, els circuits d’orientació, el room escape “El secret de la torre”, o els camins escolars, entre altres.

Els i les 12  conselleres es reuniran mensualment a la sala de plens de l’Ajuntament de Gironella amb la regidora d’Ensenyament, Lurdes Roset, i si s’escau, algun tècnic municipal o una persona experta en la temàtica del projecte escollit. Al llarg del curs hauran d’escollir un o varis projectes adreçats a infants per un valor total de 6.000€ per portar a terme i convertir-lo en una realitat.

Els membres del consell d’infants són escollits per l’alumnat de cada classe, i es mantenen al càrrec durant dos cursos, 5è i 6è de primària, i per tant, cada any, entren 6 infants nous al càrrec. Els i les representants d’aquest curs són:

Jordi Costa

Luca Peruga

Ona Casals

Arlet Dalmau

Marc Tatjer

Miquel Serra

Gerard Salada

Abraham Calvo

Ton Comellas

Eloi Insa

Mar Montenegro

Martina Guerrero

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a