Oberta la concessió d’ajuts per a transport escolar pels estudiants de Gironella

cromo ajuntament02

L’Ajuntament assumeix el 75% del cost del transport escolar no obligatori dels alumnes que resideixen a nuclis dispersos o a les colònies i estudien al municipi

L’Ajuntament de Gironella ha obert, un any més, la convocatòria per a la concessió d’ajuts individuals pel transport escolar no obligatori. A la convocatòria s’hi poden acollir  tots aquells alumnes que estiguin empadronats a Gironella, resideixin a nuclis dispersos o a les colònies del municipi i estudiïn als centres educatius públics o concertats gironellencs.

Aquests ajuts són de caràcter individual i cobreixen el desplaçament de l’alumnat des de P3 fins a 4t d’ESO que compleixi amb els requisits. En aquest cas, l’Ajuntament assumeix, via subvenció a la família, la part del cost que no ve garantida pel Consell Comarcal del Berguedà, que és qui s’ocupa del transport escolar per als estudiants dels centres educatius de Gironella.

La finalitat dels ajuts és mantenir la gratuïtat d'aquest transport a les famílies de Gironella, tal com es porta fent des del curs 2012-2013, quan el cost va augmentar dels 55 euros als 264 euros. En aquell moment, l’Ajuntament  en va passar a subvencionar-ne el 75% per tal d’evitar el sobrecost d’aquesta despesa en mobilitat.

El termini per a sol·licitar aquestes ajudes finalitza el dia 30 d’abril i el tràmit cal fer-lo a les Oficines municipals de Gironella. Podeu descarregar el document de sol·licitud aquí:

DOCUMENT DE SOL·LICITUD

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a