L’Ajuntament ofereix diferents tallers de sexualitat, pubertat i afectivitat a alumnes i famílies

20170503 sexualitat

La majoria dels cursos es faran als centres educatius, mentre la Biblioteca acollirà un taller específic per a les famílies de 6è

L’Ajuntament de Gironella, en el marc del Projecte Educatiu de Gironella (PEG) i amb coordinació amb les AMPES del municipi, ha organitzat tres tallers de sexualitat, pubertat i afectivitat adreçats als alumnes de 6è de primària, els de 2n d’ESO i les famílies dels alumnes de 6è. Els tallers aniran a càrrec de Roser Ferrer, mare i metgessa, i Marta Bosch, mare, doula, educadora infantil i tècnica puericultura.

Aquest projecte és la continuació d’una de les xerrades celebrades durant el primer trimestre del curs escolar, també dins el marc del PEG, i que s’ho ha volgut aprofundir donada la bona acollida pels pares d’aquesta.

6è de primària

En el cas dels alumnes de 6è, el taller se centrarà en la sexualitat i la pubertat, per a poder entendre els canvis que viuran durant aquesta etapa, adonar-se de la importància que tenen els fets vitals de néixer, créixer i madurar per la nostra vida i per les nostres relacions. Per altra banda, també es parlarà de la importància de les primeres experiències afectives i sexuals i de com fer que puguin facilitar relacions posteriors positives. El taller es farà dilluns vinent a l’Escola Gironella, l’Escola St. Marc i l’Escola FEDAC.

Famílies de 6è

A les famílies d’aquests alumnes, se’ls oferirà un taller diferenciat per poder acompanyar-los en aquest procés. El taller servirà per reflexionar conjuntament i donarà eines per acompanyar els adolescents en aquest procés. Aquesta formació tindrà lloc el dijous dia 11 de maig a la Biblioteca i se n’oferiran dues sessions per adaptar-se a la disponibilitat de les famílies: de 19.00 h a 20.30 h, i de 21.00 h a 22.30 h. Per apuntar-s’hi, cal omplir aquesta butlleta abans d’aquest divendres.

2n d’ESO

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Pere Fontdevila rebran un taller destinat a prendre consciència que totes les etapes estan connectades: el naixement, la infància i l’adolescència.  Aquest taller es dividirà en dues sessions, els dies 4 i 12 de maig.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a