“Normes i límits a l’escola i a casa”, conferència inaugural del curs escolar

conferencia inaugural curs gironella1

La conferència s’imparteix en el marc del Projecte Educatiu de Gironella 

Eva Bach, llicenciada en Ciències de l’Educació per la UB, i especialista en desenvolupament personal, intel·ligència emocional i relacions humanes  serà l’encarregada de donar el tret de sortida al curs escolar 2017-2018 aquest dijous 21 de setembre a les 19:00h, a la Sala d’actes de la Biblioteca de Gironella.

La conferència forma part del Projecte Educatiu de Gironella (PEG), un projecte que pretén que tots els agents que treballen, directa o indirectament amb els alumnes dels centres, i en les diferents etapes escolars, treballin conjuntament per millorar el sistema educatiu de la vila.  El programa també va enfocat a mestres, professors, pares i mestres.

Continuant amb el funcionament del curs passat, una comissió establerta amb les diferents AMPES del municipi consensuarà les conferencies d’enguany, i totes les xerrades comptaran amb una implicació directa de l’Ajuntament, qui n’assumirà els costos.

Aquest curs escolar comença a Gironella amb un total de 740 alumnes matriculats; 64 a les escoles bressol; 438 a educació infantil i primària i 237 a educació secundària. 

Podeu consultar el cartell de la conferència aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a