Surt a licitació la construcció del nou edifici de serveis i restaurant de les piscines de Gironella

render piscina

Les ofertes es poden presentar fins el 12 de setembre

L’Ajuntament de Gironella ha publicat la licitació per la construcció de l’edifici de serveis i restaurant de les piscines municipals a Gironella, amb la previsió de que es pugui inaugurar la propera temporada de piscina, al juny del 2024.

L’actuació contempla enderrocar l’edifici actual, i el nou edifici comptarà amb una zona de bar-restaurant, lavabos, dutxes i vestidors. A més, també s’habilitarà una zona amb gandules per a persones amb mobilitat reduïda, i un espai per a triatletes. L’equipament permetrà que també el puguin utilitzar els usuaris de la zona d’acollida d’autocaravanes.  En total, seran 369,67m2 de noves instal·lacions que milloraran l'experiència i els serveis que oferia fins ara l'equipament municipal.

La construcció es licita amb un pressupost base de 899.544,03€, dels quals, a dia d’avui, l’Ajuntament té una subvenció de 200.000€ dels pressupost generals de l’Estat.

Tota la informació de la licitació es pot consultar al perfil del contractant.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a