El camp d’esports municipal de Gironella tindrà un quart vestidor operatiu

El camp d’esports municipal de Gironella tindrà un quart vestidor operatiu

L’Ajuntament de Gironella i el Club Atlètic Gironella han col·laborat per portar a terme l’estructura exterior en aquesta primera fase

El que serà el quart vestidor del camp d’esports municipal de Gironella ja té realitzada tota l’estructura exterior, una tasca que ha estat possible gràcies a la col·laboració conjunta de l’Ajuntament i el club esportiu.

La regidora d’Esports, M. Àngels Sallés, ha explicat que el proper pas serà realitzar la fase final amb les instal·lacions i obres interiors que costaran uns 30.000 euros.

Es preveu que el quart vestidor estarà enllestit a principis de la temporada 2016-2017 després de dos mesos d’obres i es finançarà amb fons propis municipals

Sallés ha especificat que el camp municipal, de gespa artificial des del 2008, dóna serveis a les activitats extraescolars de les escoles, a les iniciatives del Consell Esportiu del Berguedà i de manera especial als 13 equips i més de 150 esportistes que en les diferents categories participen al centenari Club Atlètic Gironella.

Amb aquesta actuació es donarà resposta a una necessitat latent d’espais al camp d’esports i se segueix amb el compromís de millora constant de la zona esportiva municipal. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a