Gironella es prepara per rebre la Flama del Canigó i celebrar la Revetlla de Sant Joan

 0620 flama canigo gironella

Un grup d'atletes voluntaris portaran la Flama fins a Gironella

El proper dissabte, 23 de juny, Gironella rebrà la Flama del Canigó, la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans, amb la participació dels vilatans i amb la col·laboració de l’Assemblea Nacional Catalana de Gironella.

La recollida de la flama que arribarà al nostre municipi començarà a les 18.15h del mateix dijous de la plaça de la Font del Rosa de Berga. Els corredors i portadors de la flama es concentraran a la capital per encendre la flama i traslladar-la fins el destí final, gràcies a la iniciativa empresa per Òmnium Berguedà.

Mª Àngels Sallés, regidora d’esport, anima a tots els gironellencs a participar-hi i portar la flama fins a Gironella. Els interessats es poden inscriure gratuïtament a l’ajuntament fins el proper 22 juny, o enviant un correu electrònic a grnl.comunicacio@gironella.cat.

Els participants que surtin de Berga trobaran un avituallament a Cal Rosal, a les 19.00h, i s’hi podran sumar els corredors i ciclistes que ho desitgin. Es preveu l’arribada de la flama a les 20.00h davant del Local del Blat, i seguidament s’encendrà el peveter i es llegirà el manifest.

Revetlla de Sant Joan

Un any més, la revetlla de Sant Joan continuarà a Cal Bassacs, amb la celebració de la Festa Major del barri amb el ball de nit amb “Zamba Show” i ball del fanalet. A més, aquest any, també es farà una foguera a la Font del Cuc (nucli històric).

En aquest enllaç podeu consultar les activitats de la Festa Major de Cal Bassacs.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a