La cursa de Sant Jaume arriba als 40 anys

 0722 cursa sant jaume

Enguany se celebrarà la 1a caminada de Sant Jaume

El proper diumenge 22 de juliol Gironella acollirà la 40 edició de la ja tradicional cursa de Sant Jaume. Enguany, com a novetat per celebrar l’aniversari, l’Ajuntament de Gironella, i el Centre Alpí Gironella, que enguany se suma a l’organització de l’esdeveniment, també organitzen la 1a caminada de Sant Jaume.

Aquesta edició, i com ja és habitual, comptarà amb la cursa per adults (8km), i dues categories a la cursa infantil: la categoria A, per a infants de 3 a 7 anys (200m), i la categoria B, per a infants de 8 a 14 (1.000m). La caminada també serà de 8km, ja que seguirà el mateix recorregut que la cursa d’adults.

Les inscripcions a ambdues activitats es poden fer en aquest enllaç, a l’APP de Gironella, o presencialment el diumenge 22 a les 8.00h. La cursa d’adults té un preu de 8€, i l’infantil i la caminada, 5€, que inclou una bossa obsequi i entrada gratuïta a la piscina. A més, els participants a la cursa també obtindran una samarreta tècnica.

La cursa de Sant Jaume va néixer de la mà de l’Associació de Comerciants de Gironella, i la primera edició va comptar amb més de 400 participants. Al llarg d’aquests 40 anys, ha evolucionat i s’ha convertit en una cita anual pels atletes de la vila. Tot i els canvis de recorregut, i d’organització, ha sobreviscut, i des de l’ajuntament es treballa per recuperar-ne el prestigi, explica Mª Àngels Sallés, regidora d’esport.

Es pot consultar el cartell en aquest enllaç.

L’APP de Gironella està disponible tant per Android com iOS i es pot descarregar a través d’aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a