L’ajuntament construirà una marquesina al camp de futbol

cromo futbol

La marquesina es construirà en els propers mesos

El camp de futbol municipal estrenarà al llarg d’aquesta temporada una marquesina a la zona de les grades perquè els espectadors puguin aixoplugar-se en cas de pluja.

A principis de mes l’ajuntament va anunciar la licitació de les obres per valor de 17.506,71€, que inclou la fonamentació, l’estructura, la coberta de xapa d’acer, i la pavimentació de formigó.  Aquesta és la segona gran actuació que es fa enguany al camp de futbol. A la primavera es van fer millores a la gespa artificial, amb un tractament específic per redistribuir el cautxú i pentinar l’herba.

Miquel Serra, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Gironella, explica que aquesta actuació dona resposta a les peticions del Club Futbol Atlètic Gironella i als usuaris de l’equipament. Serra també destaca que des del consistori es treballa per continuar millorant els equipaments esportius, i que en els propers mesos també s’instal·larà calefacció al pavelló esportiu municipal.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a