El Market Gironella Vila de Nadal obre les portes dissabte 4 de desembre

 1201 MARKET GIRONELLA VILA DE NADAL

El mercat estarà obert del 4 de desembre al 5 de gener

Aquest dissabte, 4 de desembre, el Market Gironella Vila de Nadal, ubicat a la plaça de l’Estació, obrirà les seves portes amb l’espectacle de l’encesa de les llums de Nadal, i serà l’eix central de totes les activitats de Nadal al municipi.

HORARIS MARKET GIRONELLA VILA DE NADALSanti Felius, regidor de promoció econòmica, ha explicat que el mercat estarà obert un total de 22 dies, i acollirà fins a 80 artesans i artesanes diferents, “perquè els visitants al market  puguin trobar productes diferents cada dia, i per això les marques que repeteixen cada setmana són molt poques.” Felius ha destacat que més enllà de les parades d’artesans i artesanes, l’Ajuntament ha cedit espais als comerços, bars i restaurants del municipi.

Més enllà de les parades els visitants també podran gaudir de concerts els dissabtes a la tarda, i els més petits podran participar als diversos tallers que s’organitzen els diumenges al matí, amb inscripció prèvia. El primer taller serà de manualitats amb la Bernadette Cuixart, el 12 de desembre, el segon serà un taller de reposteria amb Leclair Bakery, el 19 de desembre, i l’hora del conte, el 2 de gener. Tallers per a infants de 3 a 12 anys.

“El market serà l’epicentre, amb el caga tió popular i l’arribada del patge Gercai, però enguany hem seguit treballant per convertir Gironella en una Vila de Nadal,  i un cop més hem creat una programació d’activitats de Nadal que inclou les activitats dels centres escolars, de les associacions i de totes les àrees i regidories del municipi”, ha explicat Lluís Vall, regidor de Cultura. Consultar el programa d'activitats de Nadal.

Per tal de fomentar i premiar les compres  al mercat s’ha creat un carnet de compra, simulant una targeta de fidelització. Per cada compra es rebrà un “sticker” que s’haurà d’enganxar al carnet. Un cop es tinguin 9 “stickers” el carnet s’haurà de dispositar a una bústia ubicada al Market i s’entrarà al sorteig d’un producte aportat per les marques que participen al mercat, ha explicat Felius.

Tota la informació del market es pot consultar a la web visitgironella.cat/market

FIRA DE LA PURÍSSIMA

El consistori també ha presentat la Fira de la Puríssima, que enguany celebra la 36a edició, el proper 8 de desembre. La principal novetat és que al nucli històric només s’hi ubicaran parades d’alimentació, i es recupera la ballada de gegants a la plaça de l’Església.

Com ja és tradició, el plat estrella de la fira, el tast del blat de moro escairat es farà a les 11.30h a la “plaça del blat de moro”, però amb la novetat que enguany s’ha habilitat la venda anticipada dels tiquets pel blat de moro a diversos establiments del municipi, a 1,50€, i la venda el dia de la fira per 2€.

FIRA PURISSIMA GIRONELLA

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a