La BdeGust celebra la quinzena edició dissabte 1 de juliol

0621 bdegust

La mostra esterna format de tarda-nit

Dissabte 1 de juliol, de 5 de la tarda a les 12 de la nit, la Font del Balç acollirà la quinzena edició de la BdeGust, la mostra gastronòmica i vitivinícola organitzada per l’Associació Cultural Font del Balç i amb el suport de l’Ajuntament de Gironella.

La mostra comptarà amb 5 viticultors de 3 DO diferents: La Vinyeta (DO Empordà), Ladiferenta, Exibis i Oller del Mas (DO Pla de Bages), i Clos dels Guarans (Massís del Garraf-Penedès). Pel que fa a cerveses es podran degustar les Cerveses Grenyut, de Puig Reig, i el restaurador d’enguany és Ca l’Amador, amb el xef Diego Alías, de Josa del Cadí. Com ja és habitual, també s’hi trobaran artesans elaboradors de la comarca com l’Agrobotiga-carnisseria La Cooperativa, el Forn d’Avià, la Gelateria Sherbet, la Formatgeria Tiraval i Victòria Vins Gironella, que oferirà vins i formatge Cuirols.

Paral·lelament a la mostra, de 5 de la tarda a 8 del vespre, se celebrarà la X Trobada de plaques, amb la col·laboració dels Amics del Cava, i fins a les 9 del vespre els infants gaudir dels tallers de la BdegustMenuts a càrrec de Miceli. Com ja és habitual, la mostra estarà acompanyada de música amb una sessió de DJ amb FRÀ9IL de 18.30h a 21.30h i a partir de les 22.00h concert amb Afrorítmics.

Jordi Macià, regidor de Promoció econòmica, ha destacat “l’aposta per la qualitat i la fidelització d’un maridatge entre territori, gastronomia i música, que dona èxit i personalitat a la BdeGust.” I ha convidat a tothom a “gaudir d’aquest magnífic aparador pels amants del bon menjar i beure, de la bona música i del bon ambient”.

FUNCIONAMENT DE LA MOSTRA

Tots els elaboradors oferiran productes amb un cost d’entre 1 i 3 tiquets.

Els tiquets es poden adquirir en packs de 10 a l’entrada de la mostra, on també es compren les copes de vi.

El preu de cada tiquet, és d’1€, per tant, 10€ el pack.

programa actes bdegust gironella 2023

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a