Gironella celebra la Diada Nacional de Catalunya

Gironella celebra la Diada Nacional de Catalunya

Els actes es van avançar unes hores al matí per facilitar que els ciutadans poguessin anar a la Via Catalana amb els autocars que l'ANC de Gironella havia organitzat.

En motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l'Ajuntament de Gironella va organitzar els actes institucionals que es realitzen des de fa uns anys. En primer lloc, el canvi de la senyera del Balcó de l'Ajuntament, precedit de la lectura del Manifest a càrrec de l'alcalde, David Font.

A continuació es va realitzar el canvi de l'estelada, al turó de l'inici de la muralla.

Els actes institucionals van finalitzar amb les ofrenes d'entitats i partits polítics a Sant Marc. L'Ajuntament també realitzar la seva ofrena amb la participació del grup municipal de Convergència i Unió, el grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya i l'absència del grup municipal Socialista i els Escons en Blanc.

La Diada es va cloure amb les sardanes a la Plaça de la Vila, amb la Cobla Pirineu.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a