Novena trobada comarcal de dones: Berguedanes, actives i úniques

Novena trobada comarcal de dones: Berguedanes, actives i úniques

Des del Servei d’Igualtat del Consell Comarcal del Berguedà-Àrea d’Atenció a les Persones, conjuntament amb l’Ajuntament de Gironella; amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Institut Català de les Dones, s’organitza la novena trobada de dones de la nostra comarca prevista per aquest proper dissabte dia 12 de març, de 9h a 14h del matí

Enguany s’ha modificat la data que tradicionalment emmarcava la trobada de dones per apropar-la a la commemoració del Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, com a resposta a les propostes suggerides en la valoració de l’anterior trobada.  També en aquest mateix sentit, la trobada s’ha fet més àgil en quan a horaris amb l’objectiu d’arribar a un públic més ampli de dones i famílies que vulguin participar-hi.

L’eix principal de la trobada d’enguany aniria en relació a la salut, l’exercici i el benestar de les dones en el sentit físic i emocional

La trobada donarà el tret de sortida amb una caminada familiar, des de la Biblioteca municipal, amb el suport de l’entitat Centre Alpí de Gironella, pels voltants de la Vila de Gironella. Una caminada d’uns 4 quilòmetres de distància, en recorregut circular, de dificultat baixa, que pretén ser una descoberta per l’entorn del municipi, gaudir d’un passeig amb bona companyia i activar-nos d’una manera ben saludable.

En arribar de la caminada tindrem un esmorzar amb coca i xocolata mentre podrem escollir entre dos tallers de mig matí. Tots dos en clau de benestar i salut:

  • Els beneficis de la gimnàstica hipopressiva en la dona a càrrec de la fisioterapeuta i osteòpata Sònia Martínez.
  • Menjar bé per ser feliç: Taller de cuina creativa a càrrec de l’Ester Comellas, de Món Homeocèutic.

Com a novetat de la trobada d’enguany, hem plantejat un Servei de Canguratge amb el Dani Magyk: Un matí màgic. Un espai de tallers, màgia i espectacle pels infants i, donar opció a les seves famílies, a poder participar dels tallers de la trobada.

Finalment, per concloure la trobada d’enguany, a la mateixa Biblioteca de Gironella hi haurà un Vermut musical a càrrec de la Mireia Castanyer i la Carme Altimiras que ens oferiran un duet de flauta i piano.

Una trobada per compartir experiències, gaudir de la companyia, fer salut i comprometre’ns amb nosaltres mateixes i amb l’entorn. 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a