Tot a punt a Gironella per unes campanades úniques que es veuran arreu del país

campanaes web

Sis fogueres repartides per la plaça asseguraran que ningú passi fred per seguir les actuacions musicals, les campanades i el castell de focs

Les d’aquest any seran les campanades més espectaculars, i també mediàtiques, que s’hagin viscut mai al Berguedà. Durant les darreres setmanes l’Ajuntament de Gironella ha estat treballant perquè l’esdeveniment, que es podrà veure a les televisions locals catalanes, sigui tot un èxit i en gaudeixin tant aquells que decideixin anar a la plaça de la Vila i al local del Blat com aquells qui, des d’arreu del país, vulguin seguir els actes a través de la televisió.

Raïm, cava i cotilló per a tothom

El programa, carregat d’actuacions musicals, s’emetrà en directe a partir de 2/4 de 12 des de la plaça de la Vila, on a la mitjanit es podran seguir les campanades de la Torre del Rellotge. L’accés a la festa serà gratuït i per garantir la diversió l’Ajuntament regalarà raïm, cava i cotilló per a tothom. A més, hi haurà sis fogueres que permetran passar la nit sense haver de patir pel fred. Durant aquesta estona, a la mateixa plaça també es podran adquirir, per 10 euros, les entrades pel concert i la festa del local del Blat.

Castell de focs i promoció del municipi

Durant les tres hores de programa en directe, Gironella serà la protagonista de diferents vídeos on els teleespectadors catalans podran conèixer el potencial turístic del municipi. A més, un reportatge descobrirà els interiors de l’emblemàtic rellotge i qui és l’encarregat del seu manteniment.

L’espectacle televisiu es podrà seguir des de les pantalles gegants instal·lades a la mateixa plaça, i comptarà amb una espectacular posada en escena amb il·luminació i una macro pluja de confeti. Un castell de focs arrodonirà l’espectacle a partir de mitjanit.

La festa continua al local del Blat amb la Selvatana

Després dels actes de la plaça, la festa continuarà amb el Gran Ball de l’Orquestra Selvatana al local del Blat. Les entrades inclouran cotilló i una copa de cava, i costaran 15 € per qui no les hagi comprat anticipadament a la plaça. A més, a la sala hi haurà petites taules i cadires per seguir còmodament el concert. 

En acabar l’actuació de l’Orquestra, als voltants de les 3 de la nit, començarà la Festa Jove amb DJ Weah i Parèntesis Grup. El local compta amb un aforament limitat, i per això des de l’Ajuntament es vol fer una crida a què tothom hi vagi com més aviat millor.

Ocasió única

Per bé que la voluntat de l’Ajuntament és donar continuïtat a la festa, aquest any comptarà amb un impuls especial gràcies a la col·laboració amb la Xarxa de Comunicació Local. Serà una ocasió única, doncs, per gaudir a Gironella d’una festa de primer nivell i per donar a conèixer el municipi.

On es pot veure?

Les Grans Campanades es podran veure a les televisions locals i al canal 159 de Movistar + gràcies a la retransmissió que farà Televisió del Berguedà amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local. Pel que fa a la comarca, s'oferirà en obert per Televisió del Berguedà i Canal Taronja

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a