La cavalcada de Gironella tornarà a portar la il·lusió als més petits

reis gironella

Les autoritats rebran ses majestats a les roques del Pont Vell a les sis de la tarda

Ses majestats els Reis d’Orient arribaran demà a les sis de la tarda a Gironella i ho faran a bord de tres barques que els portaran, com és tradicional, fins a les roques del Pont Vell. Allà els esperaran més d’una cinquantena de patges amb les autoritats del municipi, i el Batlle els lliurarà la clau que permet entrar a totes les cases de Gironella.

Seguidament, les carrosses reials enfilaran per la plaça Dr. Armengou, el carrer del Riu, el pont de les Eres, l’avinguda Catalunya i la Muralla. A la plaça de la Vila seran rebuts amb pluja de confeti i un castell de focs, i allà mateix els nens es podran apropar als Reis, que els donaran caramels i, en el cas del rei negre, pega dolces negres.

L’organització de la cavalcada mobilitza més d’una vuitantena de persones i compta amb la col·laboració de la Banda de tambors i cornetes.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a