S'anul·la la Festa Major de Gironella 2020

 

Se suspenen tots els actes de la Festa Major de Gironella

A causa de les fortes pluges que han caigut aquesta tarda que impossibiliten tècnicament garantir els concerts i actes previstos per avui, així com també la previsió meteorològica que es preveu per demà diumenge, l'equip de govern de l'Ajuntament de Gironella s'ha vist obligat a prendre la difícil decisió de suspedre completament la Festa Major 2020 i programar de nou tots els actes al voltant de la Fira de la Puríssima (8 de desembre).

Va ser una decisió molt meditada poder-la programar en un format més reduït però pensat per a tothom, incorporant totes les mesures i protocols de seguretat sanitàris, i ara ha estat una decisió encara més complicada de prendre. Però alhora creiem que Gironella i tots els qui ens hi volien acompanyar ens mereixem gaudir de tota la programació cultural i festiva que havíem pensat per aquests dies i per a totes les edats.

Demanem disculpes per les molèsties ocasionades i confiem que ens pugueu acompanyar quan us anunciem les noves dates.

Les persones que disposeu d'entrades pels actes us serà retornat automàticament l'import de la mateixa forma com es va fer el pagament.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a