Gironella aprova el nou Pla Local de Joventut

 0407 pla local joventut

El document serà vigent fins l’any 2024

El Ple de l’Ajuntament de Gironella va aprovar ahir el Pla Local del Joventut 2021-2024, un instrument que recull les demandes i les necessitats del jovent del municipi. El document serveix com a eina de referència i de treball per a la regidoria de Joventut, i, d’altra banda, també com a guia per a qualsevol altra actuació que de manera activa o passiva involucri al col·lectiu juvenil local de forma transversal en qualsevol àrea del Govern municipal.

Anna Ferrer, regidora de joventut, va explicar que aquest nou pla sorgeix de la necessitat d’organització i estructuració de les actuacions juvenil des de l’ens en relació a les intervencions de recursos i oportunitats relatives a la millora del futur i a la construcció de projectes per al joven, i parteix de la base del document que el precediex, el Pla Local de Joventut 2018-2022. “Els eixos principals que marcaran les actuacions són: l’emancipació juvenil, els espais de trobada i l’espai jove”, va afegir Ferrer.

L’òrgan també va aprovar ahir per unanimitat el reglament d´ús de la nova zona d’autocaravanes i la taxa per la utilització de la llum en aquest equipament.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a