L’Ajuntament de Gironella ofereix dos pisos de lloguer social per a joves

 lloguer pis social joves gironella

Les sol·licituds es podran presentar fins el 30 de novembre

Gironella tindrà dos pisos de lloguer per a joves. L’Ajuntament de Gironella ha aprovat les bases del procés d’adjudicació d’habitatges de lloguer social per a joves, oferint dos pisos municipals, un ubicat al Nucli Històric, al C/ Pont Vell, i el segon al nucli comercial, a l’Av. Catalunya.

La convocatòria està oberta per a persones joves, d’entre 21 i 35 anys, complint aquesta condició a 31 de desembre de 2020, acreditar estar empadronat al municipi de Gironella amb un mínim de 3 anys d’antiguitat continuada, o de manera discontínua en els darrers 10 anys, entre altres requisits. L’import mensual de l’arrendament serà de 305,55€/mes per a l’habitatge del Nucli Històric, i de 288,10€ per al de l’Avinguda Catalunya. Ambdós pisos estan llestos per entrar a viure, amb mobiliari i electrodomèstics. Tenen una superfície aproximada de 60m2 i disposen de 2 habitacions i 3 habitacions, respectivament.

Anna Ferrer, regidora de Joventut, explica que amb aquesta iniciativa es vol oferir la possibilitat al jovent del municipi d’independitzar-se i començar així un nou projecte de vida, o alhora retornar al municipi després d’uns anys fora ja sigui per estudis o motius laborals.  “Actualment el mercat de pisos està complicat, tant per nivell d’oferta de pisos com de preus, i no totes les persones joves poden pagar els preus dels lloguers, des de l’Ajuntament els volem facilitar el procés, i per això oferim dos dels pisos socials del municipi per a joves”, comenta Ferrer. El projecte s’ha fet conjuntament amb la regidoria d’Atenció a les Persones, incorporant els criteris de caràcter social que l’ajuntament té marcats com a full de treball.

Aquesta és la primera vegada que l’Ajuntament de Gironella obre una convocatòria de pisos municipals per destinar-los al jovent del municipi.

Les sol·licituds es poden presentar a partir del 25 d’octubre a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Gironella, o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de dilluns a divendres de 8.15h a 14.15h i dijous de 16.30h a 18.30h amb cita prèvia.

Les bases del procés es poden consultar en aquest enllaç, i la fitxa de cada un dels pisos es pot trobar en aquest altre enllaç.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a