A la venda els tiquets dels autocars de Patum

autocars patum gironella

Els tiquets es poden comprar a les oficines de l’ajuntament fins el dia 25 de maig

El Consell Comarcal del Berguedà, amb la col·laboració dels ajuntament de la comarca, organitza per 13 any un servei d’autocars durant la Patum per tal de reduir els riscs a les carreteres berguedanes.

Enguany, com a novetat, s’ha ampliat el servei a dimecres. Així doncs, qui vulgui anar i tornar a Berga des de Gironella ho podrà fer el dimecres 30, dijous 31de maig i el dissabte 2 de juny. L’autocar sortirà a les 20.00h de la parada d’autobusos de la Vila, i tornarà a les 5 de la matinada des de la Plaça Gernika de Berga.

Els interessats a utilitzar aquest servei poden adquirir els tiquets a les oficines de l’ajuntament en l’horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres de 8.15h a 14.15h i dijous de 16.30h a 18.30h. El tiquet té un cost de 2 euros (anar i tornar cada dia). És indispensable que els menors d’edat presentin l’autorització paterna en el moment de recollir el tiquet.

Descarregar l’autorització.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a