L’Ajuntament de Gironella posa en marxa les plaques solars fotovoltaiques de l’Espai el Blat i del magatzem del servei municipal d’obres

 

L’actuació està subvencionada per la Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Gironella ha posat en funcionament les plaques solars fotovoltaiques de l’Espai el Blat i de la piscina coberta, a la zona esportiva. En total s’han instal·lat 205 panells fotovoltaics amb una producció estimada de 110.578kWh a l’any.

David Font, alcalde de Gironella, explica que s’han instal·lat 120 panells de 480Wp a l’Espai el Blat, i 84 panells de 540Wp a l’edifici del servei municipal d’obres, ubicat a la zona esportiva. “A més, l’Ajuntament Gironella forma part dels 37 municipis escollits per la Diputació de Barcelona per instal·lar plaques solars fotovoltaiques en equipaments municipals, que s’han instal·lat a la Biblioteca Municipal”, afegeix l’alcalde.

L’actuació ha tingut un cost total de 222.324,12€€, i està totalment subvencionada per l’IDAE, la Diputació de Barcelona. 

Aquestes actuacions se sumen a la instal·lació de la caldera de biomassa a l’Espai el Blat, que permetrà un estalvi de les emissions de C02 anual de 17,24 tones.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a