Consulta els guanyadors del Concurs Literari de la Gent Gran de Gironella

20170428 llar

Ahir a la tarda van entregar-se els premis als guanyadors de la sisena edició del concurs

La Llar d’Avis de Gironella va acollir ahir a la tarda l’entrega de premis de la sisena edició del Concurs Literari de la Gent Gran. En presència de l’alcalde de Gironella, David Font, i la regidora d’Atenció a les Persones, Teresa Terricabres, el jurat va fer públic el següent veredicte:

  • 1r PREMI PROSA. "El lleu petó de l'àngel". Pseudònim: Mots Creuats. Miquel Pujol.
  • 2n PREMI PROSA. "La ilusión de vivir". Pseudònim: David. Ramon González.
  • 1r PREMI POESIA. "Per Sant Jordi". Pseudònim: El Gris. Ramona Saez.
  • 2n PREMI POESIA. "Viento". Pseudònim: Azul. Jacinta Humedas.

En aquesta ocasió, els membres del jurat han estat Mari Lahoz (ex professora de l'institut de Gironella, ara jubilada i usuària del casal), Anna Verdaguer (professora de l'institut de Gironella), Francesc Puig (director de la biblioteca de Gironella) i Ramon Soler Riba (escriptor de llibres com Peguera i l'home de gel (ha escrit 9 llibres), que no va poder assistir a l'acte.

L’entrega de premis va anar acompanyada d’una actuació poeticomusical de la coral de la Llar, “Tralarà”, i d’un recital de poemes a càrrec del SSIB (Servei Socioeducatiu Itinerant del Berguedà). A continuació, hi va haver un berenar de coca i xocolata per a tots els assistents.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a