L’APP de Gironella incorpora nous itineraris per descobrir el municipi

itineraris app gironella 2301

L’APP disposa de l’itinerari del nucli històric, la ruta de les colònies i la Via Blava del Llobregat

L’APP de Gironella ja disposa de 3 itineraris per descobrir Gironella: la ruta pel Nucli Històric, la Ruta de les Colònies Tèxtils del Llobregat i la Via Blava del Llobregat. A més, a través de l’aplicació també es pot accedir al circuit inclusiu Sumant Capacitats.

Els usuaris de l’aplicació a partir d’ara poden descobrir Gironella seguint els itineraris i descobrir els edificis i espais singulars del municipi, com ara el nucli històric o les colònies tèxtils. Per accedir els itineraris s’ha d’accedir a l’apartat coneix Gironella, itineraris i seleccionar l’itinerari desitjat. Els usuaris poden veure la seva localització al mapa, el recorregut a seguir, i els punts d’interès per conèixer el patrimoni de la vil·la.

El regidor de turisme, David Sabordio,  explica que les 3 rutes disponibles a l'APP permeten coneixer gran part del patrimoni de Gironella i assegura que els itineraris estan pensats perquè els gironellencs i els visitants de Gironella puguin gaudir-les. Saborida afegeix que les rutes estan pensades per un public familiar i destaca que són un recurs perquè el turisme majoritari del Berguedà pugui visitar Gironella i conèixer el patrimoni arquitectònic i natural del municipi. 

ITINERARIS

L’itinerari del Nucli Històric consisteix en una ruta d’1,5km per conèixer la història del nucli de Gironella i descobrir edificis com la torre de l’homenatge o el castell de Gironella.

L’itinerari de la Ruta de les Colònies  Tèxtils i la Via Blava segueixen un  recorregut de 5.94km per totes les colònies tèxtils de Gironella: Cal Metre, Cal Bassacs, Viladomiu Vell i Viladomiu Nou. Els usuaris poden conèixer els edificis emblemàtics de totes les colònies, el passat de Gironella i les seves colònies.

L’APP

L’APP de Gironella es va posar en marxa la primavera del 2017 i des del llançament s’han anat afegint continguts i serveis, com ara el gestor d’incidències, i els itineraris per la vil·la.  Els usuaris poden trobar informació sobre l’agenda d’actes del municipi, els llocs d’interès, els serveis municipals, i la informació dels comerços, escoles, restaurants i associacions de Gironella. Des de l’aplicació també es poden fer instàncies, reservar locals i concertar visites amb l’alcalde.

L’aplicació està disponible per a android i iOS, i se pot descarregar l’aplicació clicant aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a