Comencen les actuacions de millora i manteniment de les voreres dins el Pla de Carrers 2030

1016 millores voreres

Les actuacions les ha realitzat el servei municipal d’obres

El servei municipal d’obres de l’Ajuntament de Gironella ha començat les obres de paleta i de manteniment a les voreres del municipi per millorar la mobilitat i l’accessibilitat al municipi, com a tasques incloses dins el Pla de Millora de Carrers de Gironella 2030.

Les tasques de reparació han consistit en la substitució de panots que presentaven desperfectes o que s’havien descalçat de la base i provocaven desnivells. En aquest sentit també s’han col·locat jardineres  a les voreres de la carretera de Casserres, carretera Bassacs i a la carretera de Vic per evitar-hi l’estacionament de vehicles, i garantir i millorar la mobilitat dels vianants

Aquestes actuacions es repetiran de forma continuada i progressivament en totes les zones del municipi, iniciant aquestes tasques en totes les zones que no es trobin en bon estat.

Gerard Iglesias, regidor d’Espai públic i barris i seguretat, explica que s’ha actuat en diversos punts del municipi donant resposta a les peticions de la ciutadania, i ha destacat que aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades al mes de juny en marc del Pla de Carrers per millorar l’accessibilitat.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a