S'inicien les obres de substitució de canonades de la xarxa d’aigua potable a Cal Blau

 L’actuació permetrà reduir les pèrdues de la canonada actual

L’Ajuntament de Gironella ha començat les obres de substitució de canonades de distribució d’aigua potable de fibrociment i ferro per polietilè al barri de Cal Blau, amb un pressupost de 150.680,50€. L’actuació també inclou la instal·lació de dos hidrants de columna seca.

Pere Teixidor, regidor de Serveis urbans, explica que aquesta actuació dona resposta a les demandes dels veïns, garanteix reduir les pèrdues de la canonada actual, que a nivells generals se situen al 25%,  i permetrà millorar la qualitat de l’aigua subministrada i alliberar el sistema, progressivament, de fibrociment. “La nostra voluntat és substituir totes les canonades del municipi per fases prioritzant aquelles zones on la situació és més crítica.” Afegeix Teixidor.

Les obres afecten el dipòsit de Cal Blau, el carrer Baldius, el carrer Joan Miró, el carrer Josep Pla, el carrer Pau Casals i la Carretera de Casserres, i el termini previst d’execució és de 9 mesos.

Aquesta actuació se suma a la prova pilot d’instal·lació de comptadors digitals d’aigua que s’ha començat a Cal Ramons, i a la renovació de la xarxa d’aigües prevista a gran part del Nucli Històric, per millorar el servei de subministrament d’aigua del municipi.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a